zondag 4 oktober 2015

JIJ bent uniek, jouw STRESSPROBLEEM is dat niet!

Jij bent UNIEK, je STRESSPROBLEEM is dat niet.
UITNODIGING WORKSHOP: LEREN OMGAAN MET STRESS & BURN-OUT.

Stress... we hebben er allemaal wel mee te maken, bewust of onbewust. Ikzelf moet regelmatig eens diep ademhalen en mezelf tot de orde roepen, want ik ren en ik hol mezelf meer dan eens voorbij. Er duiken bij langdurige stress soms ook symptomen op die je nooit voorheen had. In mijn eigen situatie heb ik bij langdurige stress last van priemende nekpijn, lage rugpijn en een zeurende hoofdpijn in het achterhoofd.
Vroeger liep ik naar de dokter en er werden meerdere keren foto's genomen of er toch geen hernia of ontsteking ergens zat...
In een latere fase ondervond ik dat er "toch niets werd gevonden" en ik greep al sneller eens naar een pijnstiller.
Maar de essentie zit er toch in de stress te gaan aanpakken. Dit kan op verschillende manieren. Vooreerst moet er het besef zijn dat je er echt zelf iets kan aan doen. Dan is er de wil nodig om er iets aan te doen. En als je op dat punt bent aangekomen, grijp je kansen om je leven anders te gaan inrichten.
Je kan dit alleen proberen met de huis -en tuintips die her en der verschijnen.
Je kan je ook laten begeleiden door psychologen maar voor velen is dit een hoge drempel en ook niet steeds noodzakelijk.
Je kan ook overwegen in een groepssessie in te stappen. Daar ervaar je dat je niet alleen bent met je probleem.
Een groepsles heeft vele voordelen! Je trekt elkaar als het ware omhoog uit het zwarte opslorpende stressgat. Je ontdekt dat jouw verhalen ook bij andere mensen leven. Je zal inzien dat er op tijd bij zijn noodzakelijk is om erger te voorkomen. Je kan de tips en oefeningen testen en ervaringen uitdelen met elkaar. Kortom: elkaar helpen, nieuwe contacten leggen geeft je leven een boost!
We hebben nog plaatsen vrij voor onze workshop!
Infosessie op maandag 12 oktober '15.
Bel Katleen (0472/428480) of mail Katleen via massagehuismutuafides@gmail.com
Blijf niet bij de pakken zitten, word weer een rustig en innerlijk vrije persoon!
vriendelijke groet,
Katleen

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen