zondag 4 oktober 2015

Leren omgaan met Stress & Burn-out

Hoe heb je het weekend beleefd? Vond je tijd voor jezelf? Of was het een rush om alle werk af te krijgen dat je toch nog wou doen? Voel je je fit en energiek om morgen opnieuw aan de slag te gaan? Of ben je leeg, moe en futloos en zie je er tegenop? 
Een zondagavond kan gezellig en ontspannend zijn als je je hoofd hebt kunnen leegmaken. Als je nog met een opgefokt gevoel zit en je gedachten malen nog in het rond, dan is ontspannen heel moeilijk. 
Wij gaan je tijdens onze workshop leren hoe je toch afstand kan nemen van de dingen die je moeilijk kan loslaten. Tijdens onze weg samen helpen we jou op weg om je leven met kleine aanpassingen te veranderen waardoor je ook meer aan jezelf tijd kan schenken. Wonderen verrichten, dat kan natuurlijk niet, maar wel met kleine stapjes bepaalde moeilijkheden of problemen aanpakken, dat kunnen we wel! En jij kan dat ook want het is niet gezond om je steeds opgejaagd te voelen. Jij bent een uniek en een fantastisch persoon en wij helpen jou om dat weer te kunnen zien!
Warme groet,
Katleen
(0472/428480 - massagehuismutuafides@gmail.com)


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen