donderdag 8 oktober 2015

Tijd voor actie!

Het is niet altijd even eenvoudig om de stap te zetten om iets aan een probleem te doen. Het verandert je gewoonten, het laat je nadenken over jouw routines. Toch kan verandering heel positief zijn.
We rennen in het dagelijkse leven meermaals per dag onszelf voorbij. Ieder vrij moment is goed om aan een nieuw werk te beginnen: nog snel even stofzuigen, vlug een stapel was opvouwen, nog een uurtje de boekhouding bijwerken ook al is het negen uur ‘s avonds… Alles moet snel snel gebeuren, we jagen onszelf ongelofelijk op. Wie ken zeggen dat de dag stopt om pakweg acht uur ’s avonds en dat je dan eens kan doen wat je graag doet: tijd nemen om een goed boek te lezen, je favoriete serie bekijken, ontspannen de krant lezen…
We zijn dit afgeleerd en dat is jammer. Het bezorgt ons stress en maakt ons rusteloos, moe en soms zelfs opvliegend.
Zet de eerste stap om de stress de baas te kunnen. Stress kan uitdeinen naar grotere proporties en dat is toch liefst te vermijden.

Vind je het toch de moeite er iets aan te doen?
Dan nodig ik je graag uit op de infosessie volgende maandag. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven via een telefoontje of via mail.
Je hoeft nu nog niet te beslissen of je de volledige workshop zal volgen. Dit kan je beslissen op de avond na de infosessie.

Cadeautje wie op de avond zelf intekent voor de volledige workshop: u krijgt € 25 KORTING op de prijs. U betaalt dan € 250 i.p.v. € 275.
(De workshop gaat door bij min. 5 personen).

Heb je graag nog een woordje uitleg? Je mag me steeds bellen of mailen.
Warme groet,
Katleen
(0472/42 84 80- massagehuismutuafides@gmail.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen