zaterdag 14 november 2015

Chakramassage.

Chakra’s zijn energiepunten die voor een evenwichtig leven zorgen, zowel spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel. Moeilijkheden ontstaan wanneer chakra’s niet meer goed werken en te weinig of te veel energie opnemen. Daardoor geraken bepaalde functies uit balans. Zo kunnen gezondheidsproblemen ontstaan. Met chakratherapie help je het evenwicht terug te herstellen.

Chakra therapie heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, het ademhalingssysteem, de bloedsomloop en het lymfesysteem.


Moxatherapie als behandeling van o.a. nek -en schouderpijnen.

Maak kennis met één van onze specialisaties:
MOXA-therapie:
Deze behandeling is ideaal bij rugproblemen (lage rugpijn, spierpijn), nek- en schouderpijn, whiplash, hoofdpijn, migraine, hooikoorts, groeipijnen,...
Bijvoetkruid wordt gedroogd, fijngestamt en gerold tot een moxastaaf. Dit kruid heeft een hoge verbrandingstemperatuur en brandt langzaam, maar heftig, waardoor er een natuurlijke, diepgaande warmte ontstaat en een welddadige infrarode straling wordt afgegeven.
De moxastaaf verwarmt de huid en acupunctuurpunten met als doel de bloedcirculatie en Qi (levensenergie) te stimuleren.
Je krijgt energie in de vorm van warmte die in het lichaam doordringt, wat bovendien ook een heel aangename ervaring is.
Je bereikt een hoge graad van ontspanning waardoor fysische en psychische problemen wegvloeien.
Moxa werkt pijnstillend doordat het lichaam endorfines aanmaakt. Het versterkt het immuniteitsstelsel ten gevolge van een toename van witte bloedcellen.
Mensen ervaren deze behandeling als heel aangenaam en doeltreffend.
Een moxa-behandeling duurt 30 minuten. Indien gewenst kan hier een massage op volgen.


donderdag 12 november 2015

En we gaan fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet!

Stap fris en fruitig het nieuwe jaar in! Geniet van een deugddoende relaxmassage of ga voor een stevige sportmassage. Zin in een Hotstone of Ayurvedische massage? Geen probleem! Op onze website vindt u alle mogelijke massagevormen die wij toepassen!
www.mutuafides.be
0472/428480

Inner peace.