zaterdag 13 februari 2016

Love is in the air!

Valentijnsarrangement

Het MutuaFides-team zorgt er dit jaar voor dat je je deze Valentijn nog lang zult herinneren!


We starten met een honingscrub om de dode huidcellen te verwijderen. 


Daarna krijg je een honingmassage (75').  Ter gelegenheid van Valentijn passen we onze honingmassageolie uitzonderlijk aan...
De basisolie is een amandelolie. Amandelen zijn het symbool van de vruchtbaarheid en de passie bij vrouwen. Amandel bevat veel vitamine E.
Honig bevat borium, een mineraal dat zorgt voor een beter gebruik van oestrogeen en een verhoging van testeron in het bloed. Honing is de nummer 1 in de afrodisiaca.
Daarnaast wordt de olie nog uitzonderlijk aangepast met passende etherische oliën.

Champagne en zoetigheden

Een glaasje champagne (of eentje meer...) en zoetigheden zullen niet ontbreken.

Een verrassing
Daarnaast zorgen we nog voor een aangename verrassing.


Een superarrangment 
samen voor de prijs van 185 €  
voor jou en je partner
ruim 2 uur genieten!


Wees er snel bij ! Plaatsen beperkt !

Indien gewenst, kan een aangepast arrangement uitgewerkt worden. Zelfs limo-vervoer is mogelijk. Vraag vandaag nog vrijblijvend info. 

dinsdag 9 februari 2016

Het is het waard om tijd te maken voor jezelf!

Midden in de week heb je het steeds zo druk. Toch wil je even kunnen ontspannen, je hoofd leegmaken zonder al te veel poespas! Dat kan!
Ben je vrij op 5 - 12 - 26 maart, 30 april, 14 en 21 mei, 4 - 11 - 18 en 25 juni?
Dan kan je onze Dru-Yogareeks volgen o.l.v. Danny! 
Een yogareeks die je een echte boost geeft waardoor je het hele weekend bruist van energie!
Vrijblijvend info bij Katleen: 0472/428480.

Manuele LymfeDrainage


Voor wie is dit soort massage geschikt?


We gaan een lymfedrainage toepassen bij : 
* zwellingen (oedeem) b.v. lymfoedeem, zwellingen na een ongeval of na een operatie
* verstuikingen
* bloeduitstortingen 
* spierpijnen en spierletsels
* dystrofieën 
* bloedcirculatiestoornissen.

Lymfedrainage, het afvoeren van afvalstoffen, is een natuurlijk proces in ons lichaam dat verstoort kan worden door stress, ongevallen, ziekte. Dan kunnen we het proces manueel weer "in goede banen gaan leiden".

Het lichaam bestaat voornamelijk uit vocht. Dat lichaamsvocht zorgt voor diverse processen in ons lichaam zoals het vervoer van hormonen, zenuwprikkels, bacteriën, afvalstoffen en gassen. Door de MLD kan dit proces opnieuw geoptimaliseerd worden.

De massage wordt gegeven in een aangenaam warme ruimte waarbij de client gaat liggen. De duur van de massage hangt af van de klacht en is pijnloos.

We passen deze techniek niet zomaar toe. Eerst hebben we een gesprek om te kijken of dit wel kan en mag uitgevoerd worden op jouw lichaam. Indien u bijvoorbeeld zwanger bent, zullen wij deze massage niet uitvoeren.

Mindfulness kind en ouder

Tijdens deze 8 lessen leert uw kind spelenderwijs mindfulness toepassen in zijn dagelijkse leven via bewegingsoefeningen en yoga, concentratie oefeningen, ontspanningsoefeningen, inzichtsoefeningen en communicatietips. Kinderen worden aandachtiger, creatiever en zelfzekerder. Ze leren omgaan met stress, angst en depressieve symptomen, onzekerheid en sombere stemming.
Kinderen kunnen zo leren van binnenuit kracht op te bouwen om meer zelfvertrouwen, rust en optimisme te ervaren en meer creativiteit aan de dag te leggen in het omgaan met de hoogtes en de laagtes of de moeilijkheden in hun leven.
Elke training is een afwisseling van speelse en actieve oefeningen. Aan bod komen o.a.: ademfocus,bodyscan, kinderyoga, omgaan met gedachten (kwebly en grommy) gevoelens en hartmeditatie,…. De deelnemertjes krijgen ook de kans hun ervaringen met de oefeningen te delen in een veilige context van mindfull spreken en luisteren. Ook de transfer van de geleerde vaardigheden naar het dagelijks leven komt uitgebreid aan bod. De kinderen krijgen een oefenmapje en een cd mee naar huis om dagelijks thuis te oefenen (10 minuutjes/dag). De steun en hulp van ouders om het geleerde in te bouwen in het dagelijks leven is zeker bij de kleinsten essentieel.
(bron: I Am - website)

Inschrijven voor onze cursus kan via
massaehuismutuafides@gmail.com
of 0472/428480

Start cursus: woensdag 13 april, van 14u30 tot 16u00, 8 weken na elkaar.

zondag 7 februari 2016

Uit in Vlaanderen

Je kan al onze activiteiten ook terugvinden op de website Uit In Vlaanderen.
Neem gerust eens een kijkje!

Massagetherapie

Een gezonde geest in een gezond lichaam is een eeuwenoud ideaal dat vandaag nog steeds heel actueel is. Wie droomt er niet van om zich iedere dag vitaal, energiek en gezond te voelen? Maar hoe begin je eraan? Een ontspannende beleving, één zijn met de natuur en met je innerlijke schoonheid. Een vrije geest in een evenwichtig lichaam. Je innerlijke rust terugvinden. Alles in wederzijds vertrouwen. 
INFO
WaarMassagehuis MutuaFides  
Leedsesteenweg 200
9420 Erpe 
Wanneer
  • Maandag - zondag VAN8:30TOT21:00
Leeftijd18+
Prijs€ 30.0 
OrganisatieMassagehuis MutuaFides 
Contact0472/428480
Links